جستجو
Generic filters
آنروت کردن اندروید

آنروت گوشی در دستگاه های اندرویدی قابلیتی به نام روت کردن وجود دارد که می توان با استفاده از آن تمام محدودیت ها سیستم عامل را از بین برد. اگرچه این ویژگی در سیستم عامل اندروید جذاب به نظر می رسد، اما باید این نکته را در نظر گرفته که با روت گوشی گارانتی آن باطل می شود.

همچنین گاهی ممکن است بعد از Root دستگاه از انجام این کار پیشمان شوید. در چنین شرایطی عملیاتی به نام آنروت کردن گوشی (Unroot) به کمک شما می آید. از این رو در مقاله قصد داریم تا چند روش مفید برای آنروت گوشی و تبلت های اندروید را بیان کنیم.

 

آنروت گوشی چیست ؟

آنروت کردن Unroot گوشی به معنای بازگشت به حالت محدودیت های اولیه سیستم عامل می باشد. از آنجایی که روت کردن گوشی مضرراتی را به همراه دارد، با انروت کردن آن می توانید از این مشکل نجات پیدا کنید. البته باید این نکته را هم یاد آور شد که در برخی دستگاه ها را روت کردن، تغییرات سخت افزاری ایجاد می شود که با آنروت کردن هم بازگشت به حالت اولیه ممکن نخواهد بود.

همان طور که روش های مختلفی برای روت کردن گوشی توسط نرم افزارها و برنامه های مختلف وجود دارد، روش های متعددی هم برای آنروت گوشی موجود می باشد. از این رو در این مقاله پنج روش برای انجام این عملیات را بیان کردیم.

 

1 – آنروت با برنامه Kingroot

در مطالب قبلی به آموزش روت کردن گوشی با برنامه Kingroot روت پرداختم که می توانید در این مقاله مشاهده کنید. در این بخش آموزش آنروت کردن گوشی اندروید با برنامه کینگ روت را داریم. برای این کار مراحل زیر را طی کنید.

  • برای انروت با برنامه kingRoot ابتدا باید این برنامه را حذف کنید. پس به قسمت settings بروید؛ در بخش Apps برنامه کینگ روت را پیدا کنید. سپس cache و Data را پاک کرده و برنامه را uninstall کنید.
  • در مرحله بعدی برنامه kinguser را دانلود کرده و نصب کنید.
  • با اجرای برنامه kinguser بر روی آیکون تنظمیات که بالای صفحه قرار دارد ضربه بزنید.
  • در این بخش گزینه Root Authorization setting را انتخاب کنید.
  • با وارد شدن به بخش جدید گزینه Remove root permission را انتخاب نمایید و در پنجره ای که باز می شود گزینه clear را لمس کنید.
  • بنابراین عملیات unroot گوشی شما شروع می شود و باید صبر کنید تا پیغام root has been removed را مشاهده کنید.
  • در نهایت برنامه را بسته و گوشی خود را ریستارت کنید. به این ترتیب گوشی شما آنروت می شود.

 

آنروت کردن گوشی

 

2 – آنروت با استفاده از آپدیت های OTA

آپدیت OTA در اصل آپدیت هایی هستند که شرکت سازنده گوشی و تبلت ارائه می کنند و پیغام آن نیز در دستگاه شما نمایش داده می شود. با استفاده از این آپدیت ها می توانید گوشی خود را آنروت کنید. در واقع زمانی که گوشی خود را روت می کنید، اگر آپدیت های رسمی را بر روی گوشی نصب کنید، به صورت خودکار آنروت می شود.

البته باید این نکته را هم در نظر بگیرید که اگر آپدیتی برای دستگاه شما عرضه نشود، این روش برایتان کارساز نخواهد بود. برای نصب این آپدیت مراحل زیر را طی کنید.

  • برای این آپدیت باید ریکاوری رسمی بر روی گوشی نصب باشد، پس اگر ریکاوری کاستوم نصب کرده اید، ریکاوری Stock گوشی خود را دانلود و بر روی گوشی فلش کنید.
  • در این مرحله Settings گوشی بروید.
  • سپس وارد About Phones شده و گزینه Software updates را انتخاب کنید.
  • سپس گزینه Check for updates را زده تا مشاهده کنید که آپدیت جدیدی عرضه شده یا نه.
  • در صورت وجود آپدیت جدید گزینه Install را کلیک کنید تا بعد از پایان عملیات گوشی آنروت شود.

 

 

3 – آنروت گوشی با فایل منیجر

یکی دیگر از روش های Unroot گوشی به صورت دستی انجام می شود و از طریق فایل منیجر صورت می گیرد. در اصل در گوشی روت شده تعدادی فایل وجود دارد که با پاک کردن آنها دستگاه آنروت می شود. برای این کار به یک برنامه مدیریت فایل نیاز دارد. در اینجا روش انروت با برنامه ES File Explorer را معرفی میکنیم شما می توانید سایر برنامه ها از جمله X-Plore File Manager را نصب کنید.

  • برنامه را اجرا کرده به سمت پایین اسکرول کنید و گزینه Tools را انتخاب نمایید.
  • اکنون گزینه root explorer را فعال کنید.
  • سپس در بخش بالایی صفحه به قسمت System بروید.
  • بخش bin را انتخاب و گزینه busybox و su را پاک کنید.
  • در صورتی که چنین موردی را مشاهده نکردید، بیرون رفته و از قسمت System اینبار گزینه xbin را انتخاب کنید. سپس busybox و su را پاک کنید.
  • مجدد وارد بخش system شوید و به app بروید؛ سپس apk را پاک کنید.
  • در نهایت گوشی خود را ریستارت کنید و به این ترتیب دستگاه آنروت می شود.

 

 

انروت با فایل منیجر

4 – آنروت گوشی با برنامه SuperSU

یکی از قدرتمند ترین برنامه ها برای آنروت کردن گوشی SuperSU می باشد. کار این برنامه مدیریت فایل های روت شده است و از آن می توان برای آنروت کردن دائمی و یا موقت استفاده کرد. برای انجام این عملیات مراحل زیر را طی کنید.

ابتدا برنامه SuperSU را از گوگل پلی دانلود کرده و نصب کنید.

برنامه را اجرا کرده و در تب بالای صفحه به بخش settings بروید.

در این قسمت گزینه Full Unroot را انتخاب کنید؛ پنجره ای باز می شود و گزینه Continue را لمس کنید.

به این ترتیب عملیات روت شدن دستگاه آغاز شده و با پایان آن دستگاه را ریستارت کنید.

درنهایت دستگاه شما انروت شده و برنامه SuperSU را از گوشی حذف کنید.

 

آنروت کردن گوشی با SuperSU

5 – آنروت کردن با نصب رام رسمی

این روش یکی از قطعی ترین راه ها برای آنروت گوشی های اندرویدی می باشد. به منظور استفاده از این روش باید رام های اصلی دستگاه های اندرویدی اقدام کنید. این روش متناسب با مدل هر گوشی متفاوت اجرا می شود، بنابراین نمی توان به طور جزئی به آن پرداخت اما کلیت کار در موارد زیر بیان شده است.

در ابتدا باید به وب سایت برند سازنده دستگاه خود مراجعه کرده و بر اساس مدل گوشی رام رسمی مدل دستگاه خود را دانلود کنید.

سپس بر اساس آموزش نصب رام رسمی مدل گوشی خود و از طریق USB Debugging اقدام به نصب رام رسمی کنید. به این ترتیب گوشی شما انروت خواهد شد.

 

جمع بندی

در این مقاله سعی کردیم تا پنج روش مفید برای انروت گوشی را بیان کنیم. در همین راستا باید اضافه کنیم که اپلیکیشن های مختلفی برای آنروت گوشی وجود دارند که می توانید از آنها هم استفاده کنید. در صورتی که دستگاه شما دارای مشکلات جدی نرم افزاری بوده باشد، می توانید برای تعمیرات موبایل به مجموعه آسان جی اس ام مراجعه کنید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر از تعمیرات موبایل به اینجا مراجعه کنید.

در صورتی که علاقه مند به آموزش تعمیرات موبایل هستید، اطلاعات بیشتر از دوره های آموزشی تعمیرات موبایل آسان جی اس ام در اینجا بیان شده است.

 

1 دیدگاه برای “آموزش آنروت کردن گوشی ؛ 5 روش Unroot اندروید”

  1. نقاط قوت
    • خوب
    نقاط ضعف
    • کار نکردن پوشه امن و سامسونگ سلامتی

    سلام من با رام رسمی انروت کردم الان سsumsung health و secure folder کار نمیکنه؟ چیکار کنم درست بشه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *