جستجو
Generic filters
مزایای گوشی شیائومی

مزایا و معایب گوشی شیائومی – چند سالی می شود که برند گوشی شیائومی (Xiaomi) در بازار ایران محبوب شده و طرفداران زیادی پیدا کرده است. شیائومی یکی از برندهای چینی است که توانسته جایگاه مناسبی در بازار فروش گوشی های همراه به دست آورد. ما در این مقاله قصد داریم تا ویژگی ها، مزایا و معایب گوشی شیائومی را به طور کامل بررسی کنیم. پس اگر قصد خرید گوشی های این برند را دارید، این بحث را دنبال کنید.

 

نگاهی اجمالی به برند شیائومی

شیائومی یکی از شرکت‌های الکترونیک بخش خصوصی است که در چین شهر پکن قرار دارد. فعالیت آن در زمینه طراحی، توسعه و فروش تلفن همراه می باشد و از سال 2011 اولین محصول خود را روانه بازار کرده است. محصولات این شرکت طی سال های اخیر به دلیل ویژگی های مثبتی که داشته توجهات بسیاری از مردم را به خود جلب کرده با این حال در کنار مزایا، ایراداتی هم دارد که در ادامه آن ها را عنوان می کنیم.

مزایای گوشی شیائومی

مزایای گوشی شیائومی

این برند گوشی های خود را تحت 5 سری ارائه می کند که شامل Redmi ،Mi ،Redmi Note، Redmi K و Poco می باشد. عواملی مانند پردازنده های قوی، حسگر انگشت و فیس لاک، تکولوژی سریع کوآلکام باعث شده تا بین مردم محبوب شود. به همین خاطر بهتر است با مزیت های شگفت انگیز برند Xiaomi آشنا شوید.

 

قیمت مناسب شیائومی برای کاربر

به جرأت می توان گفت یکی از اصلی ترین دلایل خرید این گوشی بین مردم، قیمت مناسب آن نسبت به گوشی های آیفون و سامسونگ است. به دلیل افزایش قیمت دلار این موضوع یکی از مزیت های اصلی این تلفن همراه به شمار می رود.

به طوری که می توانید با پرداخت هزینه ای کمتر از امکانات ویژه ای استفاده کنید. اما شاید برایتان سوال پیش آمده باشد که چرا گوشی های شیائومی ارزان تر از سایر برندها هستند؟

اگرچه هر ارزانی بی حکمت نیست! اما دو دلیل مهم باعث کاهش قیمت آن شده است.

دلیل اول اینکه برای توزیع محصولات شیائومی به تمامی کشورها شبکه گسترده ای وجود دارد که کار فروش را انجام می دهند. بنابراین نقش واسطه برای رسیدن محصول به دست مشتری حذف شده و به همین دلیل با قیمت اصلی خود به فروش می رسد.

دلیل دوم مربوط به تبلیغات این محصول است. سایر برندها سالانه مبالغ زیادی را صرف تبلیغ محصولات جدید خود می کنند. در حالی که تبلیغ گوشی شیائومی تنها از شبکه های مجازی و فضای اینترنت صورت می گیرد. پس هزینه تبلیغات بر قیمت محصول لحاظ نمی شود.

ساختار و طراحی زیبا

بی شک Xiaomi یکی از زیباترین گوشی های تلفن همراه در سراسر جهان را تولید می کند. ساختار و بدنه ظریف، فریم و صفحه نمایش زیبا، از گوشی های این برند، یک محصول لوکس و جذاب را به وجود آورده است.

به طوری که هرگز نمی توان تصور کرد که این گوشی، قیمت پایین تری نسبت به دیگر برندها داشته باشد. به خصوص در گوشی های رده بالای خود ظرافت خاصی در طراحی محصولات به چشم می خورد. همچنین نکته مهم دیگر اینکه گارانتی دستگاه با روت کردن آن باطل نمی شود.

 

کیفیت و عمر باتری شیائومی

باتری این گوشی ها یکی از مزیت های اصلی آن است. به طوری که باتری به سرعت باتری دستگاه شارژ می شود و به سرعت خالی نمی گردد. به طوری که می توانید تا ساعت ها با گوشی خود، کار کنید. این باتری ها قابلیت این را دارند که چندین ساعت به صورت پیاپی فیلم و موسیقی پخش کرده و شارژ کمی را از دست دهد.

گرافیک خیره کننده

صفحه نمایش شائومی از فناوری AMOLED ساخته شده است. به همین دلیل باعث می شود تا رنگ های زیبایی در صفحه به نمایش درآید. همچنین دارای رابط کاربری MIUI است که در گوشی های اندرویدی از محبوب ترین ها می باشد.

معایب گوشی شیائومی

ویژگی دوربین شیائومی

یکی دیگر از مزایای برند مذکور، کیفیت دوربین آن است. در دوربین اصلی، دو دوربین با سنسورهای 12 مگا پیکسلی تعبیه شده است و باعث شده تا عکس های باکیفیت و جذابی را تهیه کنید.

معایب گوشی xiaomi

در کنار مزیت های آن محصولات، معایبی نیز در ساختار و سایر بخش های آن وجود دارد که ممکن است شما را از خرید محصولات این برند، پشیمان کند. البته این موضوع بستگی به اولویت های خریداران تلفن همراه دارد. پس در این بخش معایب این دستگاه ها را بررسی می کنیم.

مستحکم نبودن بدنه گوشی

اکثراً این گوشی ها بدنه پلاستیکی دارند که استحکام خوبی نداشته و ممکن است بر اثر ضربه آسیب دیده و یا شکسته شود. از طرفی همین موضوع تا حدی قیمت گوشی را کاهش می دهد. پس اگر قصد خرید گوشی شیائومی را دارید، باید از ضربه دیدن دستگاه خود جلوگیری کنید.

طول عمر کم

از معایب این گوشی ها می توان به طول عمر کم آن ها نسبت به دیگر برندها اشاره کرد. به طوری که معمولاً دو سه سال قابل استفاده هستند و ممکن است قطعات سخت افزاری آن دچار مشکل شود.

مشکل لوازم جانبی

معمولاً لوازم جانبی همچون هندزفری به دلیل برخی مسائل تحریم و یا گران بودن آن داخل جعبه به مشتری عرضه نمی شود. همچنین از آنجایی که قطعات آن به سختی به ایران وارد می شود، با مشکل کمبود لوازم و قطعات جانبی این گوشی ها در کشور روبرو هستیم.

مشکلات آپدیت گوشی

شیائومی از سیستم عامل اندروید استفاده می کند، و مشکل این است که بسیار دیر به دیر بروز رسانی شده و زمانی مشخصی برای عرضه آپدیت جدید وجود ندارد. محیط کاربری آن سنگین بوده رابط کاربری MIUI نقض هایی دارد که برای کابران خوشایند نیست.

نبودن نمایندگی شیائومی در ایران

یکی از مشکلات برند شیائومی این است که نمایندگی رسمی داخل ایران ندارد. در ابتدا شرکت آسوشید تجارت خود را نماینده رسمی معرفی کرده بود که پس از پایان همکاری خود با شرکت شیائومی، در حال حاضر شرکت های تسک میران و رایانه همراه، نماینده این محصولات بوده و گارانتی شرکتی ارائه می کنند.

با توجه به این موضوع در صورتی که دستگاه شما نیاز به تعمیر داشته باشد، نمایندگی رسمی برای تعمیرات شیائومی وجود ندارد که به آنجا مراجعه کنید.

تعمیرات شیائومی

گوشی های شیائومی هم مانند هر برند دیگری ممکن است در اثر ضربه، فشار، سقوط، تماس با آب و بسیاری عوامل دیگر صدمه ببیند. در چنین شرایطی تعمیرات گوشی نسبت به خرید یک دستگاه جدید مقرون به صرفه تر است. اما نکته مهم اینجاست که تعمیر شیائومی جز موارد تخصصی در حوزه تعمیرات موبایل است و باید حتماً توسط افرادی که در تعمیرات گوشی های این برند تجربه و دانش کافی دارند، انجام شود.

ما در آسان جی اس ام، مجموعه ای از آموزش های سخت افزاری گوشی شیائومی را برای مدل های پرطرفدار گرد آوری کرده ایم.

از جمله آموزش های تعمیرات گوشی شیائومی:

  • تعویض دوربین
  • تعویض اسپیکر
  • تعویض تاچ ال سی دی
  • تعویض برد گوشی
  • تعویض باتری

شما می توانید مجموعه آموزش کامل تعمیرات موبایل شیائومی را در اینجا دنبال کنید.

سخن پایانی

با بررسی مزایا و معایب گوشی شیائومی می توانید تصمیم بگیرید که آیا مایل به خرید این محصولات هستید یا خیر. شرکت آسان جی اسم ام از مراکز معتبر تعمیرات تخصصی انواع برندهای گوشی همراه می باشد و شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در این حوزه به این قسمت مراجعه کنید.

 

11 دیدگاه برای “مزایا و معایب گوشی های شیائومی”

  1. من همیشه فکر میکردم بد ترین تولیدات مربوط به کشور چین میباشد (البته با توجه به تبلیغاتی که بر علیه این کشور سر زبانها هست) ولی یک اتفاق دید مرا عوض کرد ، گوشی هایی که بنده تا کنون استفاده کرده ام انواع سامسونگ بوده و خودروی مورد استفاده من هم آمریکایی ، اروپایی و کره ای و در آخر ژاپنی بوده که آخرین آن پرادو بود و به علت شکست اقتصادی در کارم فروختم و با بی میلی یک جیلی امگراند سون گرفتم (البته با توجه به قیمت خیلی پایین آن نسبت به برندهای خوب دنیا) و بعد از چند سال متوجه شدم که کیفیت این خودرو نسبت به قیمتش فوق العاده است و من عاشق این کمپانی شدم و لحظه شماری میکنم برای خرید تولیدات جدید آن ، بعد مدتی گوشی سامسونگ گلکسی اس ایت که در آن زمان داشتم بصورت نامعلومی خاموش شد و دیگه مسی نتونست برام درست کنه ، و به علت گرانی نتونستم سری جدید آنرا بخرم و بناچار گوشی ردمی نوت ۹ خریدم و واقعا از این همه زیبایی و کیفیت متحیر شدم و گمان کنم تا زمانی که این شرکت وجود داشته باشد من خریدار متوالی سری جدید آن برای خود و خانواده ام هستم و با توجه به اینکه من قبلا با سامسونگ کار کرده ام هم اکنون قاطعانه میگویم واقعا این گوشی از همه لحاظ از سامسونگ بهتر است

    • کسی که از اس ایت حیرت نکرده و از ردمی نوت 9 حیرت کرده باید یه فکری برای عقلش کرد. چون هر دو داشتم اس ایت کیفیت عااااالی داره نسبت به ردمی نوت 9 و اینکه با اینکه شکست صفحه ش با دمبل بازم یسال کار کرد. عالی ترین بود تو زمان خودش

      • S8 پرچم دار بود داداشم ولی نوت ۹ میانردس شما باید بری پرچم دار شیا بگیری اگه اون انتظارو داری

  2. اکثر مدلای شیاومی حتی پایین رده ها گوریلیا گلس استفاده شده اکثر مدلا فریمش الومینیومه به جز چند مدل
    ولی سامسونگ گوشی زیر ده تومن فلز نداره
    اکثر مدلا سیپیو کوالکام امریکاست

    چجور تحلیل کردید ک بدنه ضعیفه
    و چجور تحلیل کردید ک کوالکام زود خراب میشه

    • نقاط قوت
      • .
      نقاط ضعف
      • .

      بیشین بابا سامسونگ رو با شیاعومی مقایسه میکنی سامسونگ گوشیه مثل شیامویی اشقال نیس که طول عمر نه سخت افزار قابل درست شدن داشته باشه اپدیت دیر دریافت کنه الان ۲ ماهه سامسونگ اندروید ۱۱ هست شیامویی در هال درست کردن اشقالات اندروید ۱۰ هست????????????????????????

  3. نقاط قوت
    • قیمت رقابتی، عدم افت کیفیت باتری در دراز مدت، عدف افت سرعت سیپیو در سری هایی که از سیپیو اسنپ دراگ استفاده کردند
    نقاط ضعف
    • تنها نقطه ضعف شیائومی چینی بودنش هست که خیلی توی سرش میزنن، درغ از اینکه تمامی سامسونگ های ایرانی و خیلی از آیفون ها هم فول مونتاژ چین اند

    اگه ال سی دی رو فاکتور بگیریم تقریبا ۸۰ درصد قطعات گوشی های شیائومی با سامسونگ و هوآوی مشترکه!!! من جمله سی‌پی یو، گرافیک، شرکت سازنده رم، فناوری ساخت، و حتی برد خام‌ رو یک‌ شرکت برای این دو کارخونه میسازه!! تقریباً تمامی گوشی های شیائومی از گوریلا گلس بهره میبرند، چطوری نوشتید بدنه ضعیفی دارن؟؟؟؟!!!!! منبع ذکر کنید!!!!!!

  4. سلام
    دوستان اگه قصد خرید گوشی شیائومی دارید حتما این کارو انجام بدید. خیلی گوشی خوبیه
    من دانش آموز هستم و شهریور پارسال این گوشی رو خریدم.
    امسال که کلا آموزش آنلاین بود، گوشی من از صبح تا ساعت یک و نیم روشن بود. کلاس هامون هم اکثرا در سایت بود که باعث میشه فشار بیشتری به گوشی وارد شه. کلاس زبان و کلاس های تقویتی رو هم با همین گوشی شرکت می‌کردم.
    یعنی به طور میانگین روزی هشت ساعت گوشی روشن بود
    ولی اصلا اذیت نمی‌کرد یا هنگ نمی‌کرد.
    واقعا گوشی فوق العاده ای هست و امکانات خوبی داره

  5. چند ایراد به نوشته شما وارده اول اینکه بسیاری از معایبی که مطرح شده، نظیر نبود لوازم جانبی و نبود نمایندگی و غیره مربوط به ایرانه، درباره طول عمر کم باید عرض شود بنده به طور اتفاقی ۵ سال پیش گوشی mi4 تولید 2014 خریداری کردم که هنوزم مثل ساعت کار میکنه.درباره مستحکم نبودن بدنه مشخص نیس بر اساس چه معیاری اینو نوشتید، اما تنها باگ گوشی شیائومی در رابط کاربریش هس که فعلا اون طوری که باید باشه نیس و اینکه نوشتید هیچ ارزانی بی حکمت نیس اتفاقا در بعضی جاها باید گفت هیچ گرانی بی حکمت نیس عهدنامه کاری شیائومی رو که از همون ابتدا بر اون تعهد داشته سود کم بوده به طوری که در آغاز کار اعلام کرده بود فقط ۵ دلار سود از گوشی میبره اون چیزی شما نوشتی برای جاییه که ما زندگی میکنیم.

    در ادامه باید گفت شرکت شیائومی ۱۱ ساله که توو بازاره و این چنین محصولاتی ارائه میده شرکت سامسونگ که سابقه بسیار زیاد و ید طولا داره و بسیاری از قطعات دیجیتالی هم تولید خودشه باید در مقابل هزینه کم کیفیت بیشتری هم ارائه بده ولی این کارو نمیکنه یا شرکت اپل که در حوزه گوشی موبایل از ابتدا همیشه خلاق و نوآور بوده و اتفاقا به همین دلیل هم قیمت بالا داشته از سال ۲۰۱۷ عملا هیچ نوآوری‌ای در این حوزه نداشته و فقط به نام برند خود چاپیده، نبود هنذفری رو نوشتید که این رو که دیگه همه شرکت ها نمیدن اما شرکت اپل که عملا با اون قیمت بالایی که برا گوشیش گذاشته به بهانه‌ واهی به خاطر سود بیشتر شارژر هم نداد، در مورد آپدیت گوشی ها باید گفت که سامسونگ نسبت به دیگر رقبا عملکرد بهتری داشته، آیفون که در بحث آپدیت توو این حوزه نمیگنجه چون تمام گوشی های آیفون پرچم دار بوده لذا همه شرکت ها به تمام پرچم دارهاشون آپدیت بیشتری میدند.
    از لحاظ سخت افزار هم آیفون کیفیت بهتری از دیگر رقبا ارائه میده ولی این مسئله هم در چند سال اخیر رو به منسوخ شدنه چون دنیای تکنولوژی در سال‌های اخیر انقدر سریع در حال رشده که عملا تولید اسمارت‌فون ها با عمر بیشتر از چند سال سیاست شرکت ها نیست چرا که هم به صرف آنها نیست و هم بازار اسمارت‌فون ها بسیار رقابتی شده به همین خاطر هم همه شرکت ها اعلام کرده‌اند که دیگر سقف آپدیت ها برای گوشی ها را مشخص میکنند و آپدیت‌هارو نسبت به قبل کمتر خواهند کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *